Proiecte > 2012 > Zilele ONG-urilor lugojene – 29 noiembrie 2012

Am primit o invitatie din partea Andei Lupusor, o buna prietena, pentru a participa la un targ caritabil de Craciun, organizat de Asociatia Clementina (Casa Flora) in colaborare cu Primaria Lugoj. Targul a oferit oportunitatea ONG-urilor lugojene, si nu numai (drept dovada asociatia noastra a fost una dintre cele 2 din afara Lugojului care au participa la acest eveniment)  de a-si comercializa produsele proprii si de a-si face cunoscuta existenta prin prezentarea la stand a serviciilor oferite.

Alaturi de Asociatia Un copil pentru copii, au mai participat Asociatia Femeilor cu Initiativa Sociala, din Timisoara si mai multe asociatii din Lugoj: Asociatia Smart Kreativ, Asociatia Handicapatilor Fizic Lugoj, Asociatia FRIDA, Asociatia “2 in general”, Asociatia “Ferestre catre viitor”, Liga Tinerilor Ortodocsi, Asociatia Alternatived, Asociatia Honeste Vivere si elevi ai Colegiului National “Coriolan Brediceanu”.

Colaboratorii acestei actiuni au fost Corporatia Meseriasilor Lugoj si Fundatia Ingerii Sperantei.

Asociatia noastra a participat la acest targ cu haine si jucarii second-hand, cu cosuri cadou (dulceata de casa, biscuiti de casa si fructe uscate) si cu bratari unicat primite prin donatie de la Mara Gheorghe (le puteti vedea si la sectiunea Cumpara de la noi de pe acest site).

Ne-am simtit bine la Lugoj, atat eu, cat si Vali (mama lui David), care m-a insotit acolo. Ii multumim Andei pentru invitatie si le multumim organizatorilor pentru aceasta oportunitate. Desi produsele noastre nu au avut mare succes la Lugoj, pot sa spun foarte sincer ca am castigat ceva in urma prezentei la targ: am descoperit o noua fata a Andei, aceea de prezentatoare (bravo Anda!) si va spun ca a facut fata cu brio, am putut urmari un spectacol frumos oferit de tineri si varstnici din Lugoj si imprejurimi si am “furat” ceva idei legate de ornamente de Craciun si modul de prezentare a acestora. Cu siguranta am niste idei bune pentru urmatoarele actiuni pe care le vom organiza cu asociatia!

Lasă un comentariu