Proiecte > 2012 > Ruga la Peciu Nou – 15 august 2012

UPDATE  16.08.2012

Și a trecut și ruga… iar noi am pictat, am pictat, și am pictat iar… până am înțepenit pe scăunele. Dar a meritat tot efortul. A meritat pentru zâmbetele tuturor copiilor, a meritat pentru ochișorii lot mirați când nu se mai recunoșteau  uitându-se în oglindă, a meritat pentru coada care s-a făcut la standul nostru și a meritat pentru banii pe care am reușit să-i adunăm, adică 575 ron. Am vândut peste 100 de jucării din pluș și am pictat muuuuulți copii, care pentru că au cooperat așa bine și au stat nemișcați pe scaune cât au fost pictați, au fost răsplătiți și cu câte o bomboană/acadea/caramea, după preferință. Iar din banii adunați prin această acțiune, vom ajuta alți doi copilași: Alexandra cu 200 de ron și Raul cu 200 de ron. Bănuții le vor fi trimiși în zilele următoare, după întocmirea contractelor de donație. Restul banilor vor fi folosiți pentru refacerea stocului de culori speciale pentru face painting, care s-a micșorat simțitor după ziua de ieri 🙂
Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi: copiilor și părinților care au apelat la serviciile noastre, domnului Primar Fărcălău Ioan din Peciu Nou care ne-a aprobat participarea și vânzarea produselor în incinta pieții, dar și fetelor care au fost alături de mine: Ramona, prietena mea cea mai bună și membră fondatoare a Asociației Un copil pentru copii, Sanda și Flori voluntare în asociație.

ANUNȚ EVENIMENT

Dragi prieteni,
Miercuri 15 august, la Peciu Nou se sărbătorește Hramul Bisericii Ortodoxe sau Ruga, așa cum mai e numită această sărbătoare în Banat.
Asociația Un copil pentru copii va amenaja un stand în incinta Pieței Agroindustriale, unde Ramona și Sanda vor picta copiii pe față (5 lei), vor modela baloane (1-5 lei) și vor vinde jucării din pluș la prețuri modice. Toate plușurile au fost primite de către asociație prin donație, cu ocazia evenimentului ZUMBA MEGA PARTY organizat pe 4 iunie. Așa cum bine știți, deși o mare parte din jucăriile adunate au fost donate copiilor din cele 10 familii nevoiașe alături de haine și/sau alimente, la sediul asociației au mai rămas 3 cutii mari pline cu plușuri. Toate au fost spălate/dezinfectate și vor fi puse în vânzare la prețuri cuprinse între 1 și 10 lei. Banii adunați cu ocazia rugii, vor fi donați către o parte din copiii asistați de Asociația un copil pentru copii: Rareș, Alexandra Maria Bucur (Răcăciuni, jud. Bacău), Raul-Cristian (Bârlad, jud. Vaslui). Toți copiii care vor fi pictați de voluntarele asociației vor primi ceva dulce din partea noastra :). Vă așteptăm cu mare drag la Ruga de la Peciu!

Lasă un comentariu