Proiecte > 2014 > 2% pentru Rares

Dragi prieteni, La multi ani si fie ca anul 2014 sa va aduca ce va doriti cel mai mult pe lumea asta.

Unul din lucrurile pe care mi le doresc eu din tot sufletul este sa-l vad pe Rares in picioare dar, desi ma gandesc de muuuult timp la asta, am renuntat sa mai fixez obiective pentru ca pana acum acestea nu s-au indeplinit, aproape niciodata. Cel putin, in ceea ce-l priveste pe Raresica. Asa ca incepem anul cu optimism, dar fara planuri, si cu speranta ca si anul acesta cat mai multi dintre voi ne veti fi alaturi in incercarea de a-l face bine pe Rares, dar si de a ajuta alti copii.

Pornim, asadar, campania 2% 2013, prin care toti cei care ati avut venituri declarate in cursul anului trecut (din salarii sau alt tip de venituri) ne puteti directiona 2% din impozit prin completarea declaratiei 230 atasata mai jos (aceasta este valabila doar pentru veniturile din salarii, pentru alte tipuri de venituri va pun la dispozitie o alta declaratie, la cerere), la care se adauga imputernicirea fara care nu putem depune in numele vostru declaratiile la finante.

Cum procedati daca doriti sa ne ajutati? Simplu.
Listati declaratia si imputernicirea, completati datele personale, semnati si datati documentele si mi le trimiteti pe adresa: Diana Cozma, comuna Peciu Nou, nr. 84 C, jud Timis, cod 307310 sau ma sunati la 0768232910 si va aduc formularele personal. Bineinteles ca ne-ar ajuta enorm daca ne-ati sustine cauza si inaintea colegilor sau a rudelor voastre, sau daca ne-ati facilita intrarea in firmele in care lucrati, pentru a aduna mai multe formulare din acelasi loc. Pentru orice nelamuriri va stau la dispozitie.
Banii de pe formularele pe care familia noastra le va aduna cu ajutorul vostru… prieteni, fosti colegi, vecini, cunostinte, rude sau chiar necunoscuti cu suflet mare… vor sustine terapiile lui Rares dar vor fi folositi si pentru organizarea unor evenimente in vederea promovarii asociatiei noastre, sau ca donatii pentru cazuri urgente care ne vor atrage atentia, asa cum s-a intamplat si anul trecut.

In incheiere, vreau sa va spun ca in cursul anului 2013 Asociatia Uncopilpentrucopii a acordat sponsorizari unui numar de 10 copii, in suma totala de 59.480 ron, cea mai mare parte a banilor venind de la stat din directionarea a 2% din impozitul pe venit, ca urmare a formularelor adunate atat de familia noastra, cat si de familiile altor copii pe care ii cunoastem, toti cu afectiuni neuro-motorii. Din sumele pe care le-am donat peste 90% au reprezentat bani investiti in recuperarea medicala a copiilor nostri, prin diferite forme de terapie, in functie de diagnosticul fiecaruia: kinetoterapie clasica, terapie Vojta, oxigenare hiperbara, logopedie, ergoterapie, terapie ABBA, inot, sustinerea financiara a programului NACD, hipoterapie.

Va multumesc si va rog sa fiti alaturi de Rares! Va pupam!

Declaratie 230 ok    Declaratie 230 ok_001

Lasă un comentariu