Despre noi

Asociația Un copil pentru copii a apărut datorită lui Rareș. Am înființat-o in martie 2012, pentru a ajuta și alți copii, pentru a da mai departe binele care ne-a fost dăruit în momentul în care n-am mai putut înainta singuri și am strigat Ajutați-ne!

Sunt conștientă că fără voi, cei mulți care ne-ați fost aproape, n-am fi ajuns unde suntem azi. Ni s-a oferit atâta ajutor! Am simțit atunci, în noiembrie-decembrie 2009, când am adunat suma necesară operației, că atâta lume ne iubește! Și pentru asta vă vom fi recunoscători toata viața. Pentru asta am ales să dăm mai departe… prin această asociație, care este pentru mine un proiect de suflet. Știu că pot în felul acesta să-l ajut în continuare pe Rareș, să ajut mulți alți copii, dar pot să mă ajut și pe mine…

Vrem să ajutăm cât mai mulți copii și pentru asta ni s-au alăturat prietenele mele Ramona și Vivi, membre fondatoare în asociație.

Alături de ele, de prieteni voluntari, dar și de VOI, toți cei care veți dori să răspundeți pozitiv la acțiunile noastre, sunt sigură că vom reuși să aducem măcar un zâmbet pe fața multor copii și părinți.