Ajută şi tu > Cumpără de la noi

Asociația Un copil pentru copii vă pune la dispoziție diverse obiecte/produse/servicii pe care le puteți achiziționa contra unor sume modice. Banii adunați în urma comercializării acestora sunt folosiți pentru ajutarea copiilor asistați de asociație, pe care îi găsiți la secțiunea ”Ajută-i acum”

Obiectele pe care le găsiți aici au fost primite prin donație de la diferite persoane, prieteni sau necunoscuți, noi îi numim voluntari :), care au dorit în felul acesta să ne sprijine acțiunile și să participe activ la ajutarea copiilor cu afecțiuni neuro-motorii.

Pentru a cumpăra produsele expuse aici este suficient să vă alegeți produsul dorit, să trimiteți un mesaj pe adresa dianacozma@uncopilpentrucopii.ro cu datele dumneavoastră de contact, codul produselor alese (fiecare poza are un cod lângă) și modalitatea prin care doriți să vă fie livrate produsele (poșta română sau curier rapid), iar un colet vă va fi trimis cu plata la destinație/ramburs.

Și acum, vă invităm la shopping!

 

Brățări unicat – produse și donate de Mara Gheorghe din Timișoara

Mara are doar 11 ani și o familie deosebită. Deși nu o cunosc personal, o cunosc pe mama ei – Laura, un om în adevăratul sens al cuvântului, care mi-a fost aproape din prima clipă în care a auzit că am nevoie de ajutor. Mara, deși la o vârstă fragedă, la care poate alți copii încă nu conștientizează ce se întâmplă în jurul lor, a învățat să-și folosească timpul liber într-un mod constructiv, folosindu-și imaginația și talentul artistic. A învățat să aprecieze ceea ce are și, mai important decât atât, a învățat să dăruiască și  celorlalți.  Când am întrebat dacă pot scrie despre ea pe site mi-a transmis că este foarte mândră că vreau să fac acest lucru. Și s-a oferit să ne ajute în continuare confecționând brățări și mai multe, și mai frumoase…

Preț: 10 lei bucata, indiferent de model

Bratara model B1

Bratara model B2

Bratara model B3

Bratara model B4

Bratara model B5

Bratara model B6

Bratara model B7

  Bratara model B8

Bratara model B9

Bratara model B10

Bratara model B11

Bratara model B12

Bratara model B13

Bratara model B14

Bratara model B15

Bratara model B16

Bratara model B17

Bratara model B18

Bratara model B19

Bratara model B20

Bratara model B21

Bratara model B22

Bratara model B23

Bratara model B24

Bratara model B25

Bratara model B26

Bratara model B27

Bratara model B28

Bratara model B29

Bratara model B30

Bratara model B31

Bratara model B32

Cercei – donator anonim. Cerceii i-am primit cu ocazia evenimentului organizat în iunie, Zumba Mega Party, i-am găsit într-una din gențile primite prin donație, și din acest motiv nu știu cine i-a donat. Oricum, îi mulțumim.

Preț: 10 lei perechea, indiferent de model

Cercei model C1

Cercei model C2

 Cercei model C3

Cercei model C4

Cercei model C5

Cercei model C6

Cercei model C7

 

Haine de fetițe 

In acest moment nu avem nici un articol.

 

Haine de băieți

În acest moment nu avem nici un articol.

 

Jucării

În acest moment nu avem nici un articol.

 

Obiecte diverse


În acest moment nu avem nici un articol.